Ministerul rus al Apărării a acuzat Armata Ucraineană că a încercat să efectueze un atac cu drone în regiunea coastei de nord-est a Mării Negre. ”Regimul de la Kiev a încercat să atace cu drone infrastructura civilă din regiunea Krasnodar și Adîgheia”, a precizat ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

Potrivit aceleași surse, sistemul defensiv anti-drone a respins atacul și cele două obiecte zburătoare au deviat de la curs. ”O dronă a aterizat pe un câmp, cealaltă a deviat de la rută și nu a deteriorat infrastructura civilă vizată”, a adăugat comandamentul rus.

Regiunile rusești care se învecinează cu Ucraina, în special Belgorod, Breansk, Kursk și Krasnodar, sunt vizate în mod regulat de atacuri militare ucrainene, desfășurate adesea cu drone, notează Euronews.

Anterior, agențiile de presă din Rusia au raportat explozii la o rafinărie Rosneft din regiunea Krasnodar, de la Marea Neagră.

Surse: Euronews, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday