Potrivit Poliției Republicii Moldova ,,două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. În unul dintre automobile se afla președintele Republicii Moldova, Igor Dodon”. Coloana oficială se deplasa pe traseul Strășeni – Călărași. Președintele nu a avut nevoie de intervenția medicilor. 

Update: Igor Dodon a postat ulterior pe Facebook că “Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei”.

La câteva zeci de minute de la producerea accidentului, șeful Inspectoratului de Poliție, Alexandru Pânzari, a declarat la Digi24 că președintele nu are răni grave: ,,Nu are leziuni corporale importante. Președenția va ieși cu un comunicat. Starea este una bună”. Și șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat a confirmat în direct la Digi24 că starea președintelui este bună. Nu au fost precizate informații despre alte victime.

https://www.facebook.com/balanionn/posts/10217719256071963

Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday