Conform comunicatului comun, cele două companii încearcă să îmbunătățească încrederea în programele de vaccinare și să crească ratele, reducând astfel răspândirea comunitară.

Producătorul de vaccinuri Moderna și IBM și-au anunțat intențiile de a explora tehnologii, inclusiv inteligența artificială, blockchain și cloud hibrid, care ar putea ajuta la o gestionare inteligentă a vaccinului COVID-19. Proiectul vizează îmbunătățirea vizibilității lanțului de aprovizionare și promovarea urmăririi aproape în timp real a administrării vaccinului.

Companiile se vor concentra pe utilizarea tehnologiei pentru a ajuta guvernele și furnizorii de servicii medicale să abordeze eventualele întreruperi ale lanțului de aprovizionare prin schimbul de informații.

Organizațiile pot utiliza, de asemenea, instrumentul IBM Health Digital Pass pentru a verifica acreditările de sănătate ale angajaților, clienților și călătorilor, potrivit unei declarații comune.

Surse alternative: IBM, Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday