Mitropolitul Andrei a fost internat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca, unde va rămâne pentru cel puțin zece zile. Acesta nu prezintă simptome ale virusului și nu are alte boli asociate.

Managerul spitalului a declarat pentru Actual de Cluj: „Starea Mitropolitului este stabilă. Nu ridică probleme deosebite. Este o formă ușoară de Covid și nu e caz de terapie intensivă. Nu are dificultăți în respirație, și nici tuse. Deocamdată situația este sub control, e în stare stabilă, nu ridică probleme deosebite până acum dar va fi monitorizat până la 10-14 zile”.

„Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului pentru Ziar de Cluj.

Înaltul prelat are 71 de ani, iar din 2011 este Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Sursa foto: Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, Facebook.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday