Trezorierul PSD a anunțat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că își retrage candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor. Decizia vine la câteva zile după ce și Olguța Vasilescu a renunțat la candidatura pentru Ministerul Dezvoltării.

Președintele Iohannis a refuzat în repetate rânduri să-i numească pe cei doi în funcții, însă PSD a insistat cu propunerile. Fostul primar al Craiovei, Olguța Vasilescu, a anunțat că va depune o plângere penală împotriva lui Iohannis pentru abuz în serviciu după refuzul acestuia de a o numi în funcția de ministru al Dezvoltării.

Mesajul postat pe Facebook de Mircea Drăghici:

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere.

Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerență și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul”.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday