Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a vizitat astăzi Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a discuta cu managementul și personalul medical despre capacitatea de tratare a pacienţilor cu coronavirus și despre pregătirea secțiilor. Aceasta a avertizat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că ne aflăm deja în valul 4 al pandemiei și a îndemnat populația să se vaccineze.

Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2.”

“Am fost astăzi la Spitalul Universitar de Urgență București pentru a discuta cu managementul și cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienților COVID-19 și despre pregătirea secțiilor. Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară și 250 de paturi pe secții.”

“Vaccinați-vă! Sistemul sanitar se pregătește pentru a patra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.” 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday