Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat, în cadrul unei conferințe comune cu ministrul Sănătății, că vor fi înființate 26 de sedii pentru gestionarea înmatriculărilor de mașini, în afara municipiilor. Măsura, cu scopul de a scădea gradul de aglomerare. Ministrul a precizat că punctele își vor începe activitatea din 22 septembrie.

Noile puncte vor funcționa marți și joi și se vor regăsi în: Sebiș, Câmpulung, Onești, Năsăud, Dorohoi, Făgăraș, Caransebeș, Câmpia Turzii, Medgidia, Tecuci, Toplița, Petroșani, Pașcani, Urziceni, Bragadiru, Sighetul Marmației, Reghin, Roman, Caracal, Câmpina, Mediaș, Câmpulung Moldovenesc, Lugoj, Măcin, Bârlad, Drăgășani.

E încă un pas important pentru dezvoltarea serviciului public. Va contribui la reducerea aglomerației. La sediile secundare se vor prelua documentele necesare pentru înmatriculare și se vor elibera plăcuțele. Marți și joi cetățenii vor beneficia de aceste servicii fără să se deplaseze în municipii” a declarat Marcel Vela.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday