Termenul de ridicare a tichetelor de masă de la centrele de vaccinare, de către persoanele cu schema completă de vaccinare, a fost prelungit de la 60 de zile la 6 luni, printr-un Ordin al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Potrivit comunicatului oficial, măsura a fost luată pentru continuarea activității de vaccinare în condiții optime, dar și din cauza apariției unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populație.

În septembrie, Ministerul Sănătății a stabilit metodologia de acordare a alocației de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Conform acesteia, persoanele complet imunizate beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Luna trecută, Cseke Attila a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziția tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei.

Sursa foto: Andreea Constantinescu / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday