Poliția Română a transmis: ”Facem apel la responsabilitate și maturitate, pentru a înțelege că toate măsurile dispuse de autorități trebuie respectate. În noaptea de 3-4 aprilie, va fi permisă circulația între orele 20-02, pentru Paștele Catolic. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în lăcașurile de cult în timpul slujbelor inclusiv”.

”Accesul credincioșilor la procesiunile religioase trebuie să fie cu asigurarea de 4 metri pătrați pentru fiecare persoană, cu 2 metri distanță între fiecare persoană”, au mai transmis reprezentanții Poliției, în cadrul unei conferințe de presă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat săptămâna trecută că și pentru Paștele ortodox va fi creat cadrul legal astfel încât populația să poată participa la slujbă, într-o viitoare hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Paștele ortodox este sărbătorit în acest an pe 2 mai.

Sursa foto: Johnypan//Dreamsteam.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday