Cruise și General Motors au anunțat marți că au intrat într-un parteneriat strategic cu Microsoft pentru a accelera comercializarea vehiculelor cu conducere automată. Companiile își vor reuni experiențele în materie de inginerie software și hardware, capacități de cloud computing și alte tehnologii pentru a revoluționa transportul și pentru a crea o lume mai sigură, mai curată și mai accesibilă pentru toată lumea.

GM va colabora cu Microsoft pentru a accelera inițiativele de digitalizare ale producătorului de automobile, inclusiv a inteligenței artificiale, și va explora oportunități de a raționaliza operațiunile în lanțurile de aprovizionare digitale și de a aduce noi servicii de mobilitate rapidă clienților. Cruise va folosi Azure, platforma de cloud computing a Microsoft, pentru vehiculele sale fără șofer. 

Compania GM a declarat că principalul scop este de “a accelera inițiativele de digitalizare, inclusiv colaborarea, stocarea, inteligența artificială și capacitățile de învățare automată”. 

Surse alternative: Cruise.com, Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday