Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 28 martie, ora 10:00 – 30 martie, ora 09:00, vremea va fi rece pentru această dată în toată țara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 și 0 grade și se va produce brumă sau îngheț la sol. Inițial, informarea era valabilă până miercuri.

În paralel, meteorologii au emis și o avertizare Cod Galben de vânt, pe lângă cele deja în vigoare. În intervalul 28 martie, ora 23:00 – 29 martie, ora 21:00, în Carpații Meridionali și de Curbură, local și temporar vântul va avea intensificări cu rafale de peste 70-90 km/h. În cea mai mare parte a Moldovei, local în Oltenia, sudul Transilvaniei și sud-vestul Munteniei, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 55-60 km/h, pe parcursul zilei de miercuri.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday