ANM anunță un nou Cod Portocaliu de ploi, valabil până marți la ora 10, valabil în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în Moldova și în zona montană a Olteniei și Muntenieiîn Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în Moldova și în zona montană a Olteniei și Munteniei.

Vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50-80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină.

Tot până marți la ora 10 este în vigoare și un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Astfel, în Dobrogea, Muntenia și local în Oltenia vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday