Avertizarea Cod Portocaliu a intrat în vigoare la ora 10 și va expira în această seară, la ora 21. Meteorologii prognozează viscol și vizibilitate redusă, în județele Constanța și Tulcea. Vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de până la 80 de Kilometri/Oră, va ninge însemnat cantitativ, zapada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

Atenționarea Cod Galben de ninsori viscolite este valabilă până mâine dimineață la ora 10. ANM anunță că va ninge viscolit în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.

”În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 65 de Kilometri/Oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității” arată meteorologii în informarea trimisă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday