Atenționarea Cod Portocaliu de ploi abundente intră în vigoare astăzi la ora 12 și expiră mâine la ora 10. Sunt vizate județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vaslui, precum și jumătatea de est a județelor Călărași și Ialomița. Potrivit ANM, cantitățile de apă acumulate vor fi de 40-50 de litri pe metru pătrat, iar izolat, de 60-80 de litri pe metru pătrat.

Avertizarea Cod Galben a intrat în vigoare la ora 10 și este valabilă până marți la ora 12. Pentru județele Iași, Neamț, Bacău, Vrancea, Buzău, precum și pentru jumătatea de vest a județelor Călărași și Ialomița, sunt anunțate și perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică. Aversele vor avea caracter torențial, iar pe alocuri vor fi însoțite de fulgere și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă acumulate vor fi de 20-30 de litri pe metru pătrat, iar pe arii restrânse vor ajunge la 40-50 de litri pe metru pătrat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday