“Să nu credeți că noi vom face vreo construcție politică aberantă sau excluzând niște lucruri evidente, cum ar fi o propunere de premier. PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a mai afirmat că discuțiile programate să aibă loc cu PNL și USR vor porni “de la o listă de 100 de priorități realizată de specialiștii partidului”, însă a menționat că nu a fost stabilit și când vor avea loc aceste negocieri.

“Mai întâi vom stabili programul de guvernare, iar abia apoi PSD va intra în negocieri privind funcțiile publice”, a transmis Ciolacu, care a concluzionat: “Este cazul să încetăm acest bâlci de două luni de zile, cu desemnări de premieri care știm că nu vor trece.”

Declarația lui Ciolacu, în contextul în care Florin Cîțu afirma ieri că PNL va negocia atât cu USR, cât și cu PSD pentru formarea unei majorități parlamentare care să susțină, însă, un guvern condus de un prim-ministru liberal. 

Foto: Inquam/Octav Ganea

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday