Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul pe care îl conduce va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, a doua zi după ce starea de alertă încetează. Ciolacu a anunțat că parlamentarii PSD vor începe să lucreze la textul moțiunii chiar de azi.

Liderul PSD s-a arătat nemulțumit de faptul că Guvernul a ocolit Parlamentul în procedura de prelungire a stării de alertă și consideră că acest lucru este un abuz din partea Executivului.

„Aseară, la ora 21:30, când am primit documentele am constatat cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România, respectiv ocolirea Parlamentului în ceea ce privește restrângerea de drepturi și libertăți ale românilor, lucru stipulat în Constituție că nu se poate face fără lege în Parlament. Vom face o trimitere la CCR, respectiv o sesizare. Vă anunț că de azi parlamentarii PSD încep să lucreze la textul moțiunii de cenzură și la strângerea de semnături, pe care o vom depune a doua zi după ce starea de alertă va înceta”, a declarat Marcel Ciolacu.

Și liderul Pro România, Victor Ponta, s-a arătat nemulțumit de modul în care a gestionat Guvernul situația prelungirii stării de alertă.

Știre în curs de actualizare….

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday