Președintele PSD a anunțat că măsura a fost discutată cu băncile, care au fost de acord. Amânarea ratelor la bănci a mai fost aplicată și la începutul pandemiei de Covid, în 2020.

Într-un interviu pentru site-ul digi24.ro, Marcel Ciolacu a declarat: ”Există varianta amânării ratelor la bănci pentru români. A fost discutată și cu băncile, s-a ajuns la un acord. Luni se va detalia fiecare măsură și se va spune cum se va aplica. Important e că am ajuns la un consens și am constatat necesitatea și cel mai important este că colaborăm astfel încât guvernul să fie pregătit să nu piardă nicio oportunitate”.

Șeful PSD a vorbit și despre o eventuală criză economică:Este posibil să avem și o criză economică. Am avut și cu comisarul Gentiloni o discuție pe cifre. Riscul major este să vedem de unde va veni această criză. Sunt țările cele mai apropiate de zona de conflict, sunt cele mai afectate, ținând cont de tranzitul refugiaților”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday