Mai mulți actori se vor aduna, timp de o săptămână, între 18 și 25 iulie, în Piața Universității din Capitală, între orele 17 și 20, pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească „Fără Penali în funcții publice”, a Uniunii Salvați România.

https://www.facebook.com/InitiativaFaraPenali/videos/353130435218510/

„Actorii români schimbă scena cu strada. Timp de o săptămână vor face parte din distribuția piesei “Fără Penali în funcții publice” care va avea loc în București.

Peste 20 de actori vor fi prezenți în fiecare zi, în perioada 18-25 iulie, în Piața Universității (la fântână) între orele 17:00-20:00 pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali.

Printre ei se numără: Marius Manole, Florin Călinescu, Oana Pellea, Maria Obretin, Olimpia Malai, Marcela Motoc, Nicoleta Lefter, Alex Călin, Ilona Brezoianu, Cristian Bota, Natalie Ester, Florentina Ţilea, Ada Galeș, Istvan Teglas, Alex Bogdan, Diana Dumbrava, Eduard Petru Jighirgiu, Crina Semciuc, Liurca Mariana, și mulți alții, vor sta în stradă, prin rotație, pentru a strânge semnăturile de la cei care sprijină inițiativa cetățenească.

“Săptămâna actorilor” va avea loc și în alte orașe din țară, astfel că la sfârșitul acestei săptămâni, Marius Manole va merge să strângă semnături în Sinaia, Tache Florescu și Crina Semciuc în Râmnicu Vâlcea iar Alex Bogdan va aduna semnături în Vama Veche.

Regizorul “Săptămânii Actorilor” este Marius Manole, căruia îi mulțumim pentru îndemnul și mobilizarea pe care a dat-o printre colegii săi din toată țara. Haideți să-i cunoașteți și să vorbiți cu ei dincolo de scena teatrului.

Ne vedem la Universitate! #FaraPenali”, se arată în comunicatul oficial.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday