Mai devreme sau mai târziu o să lucrezi cu Millennials sau cu Generația Z. Vrei să știi cum trebuie abordați? Răspunsul îl poți avea pe 2 octombrie la seminarul oferit de Prof. Szamosi, Dir. Academic Sheffield EMBA, “Working with Millennials and Generation Z”

Școala nu se încheie niciodată în rândul managerilor de top, iar un Executive MBA completează foarte bine CV-ul unui director. Universitatea Sheffield oferă la București programul Executive MBA ce vine în sprijinul managerilor și oamenilor de afaceri care vor să își îmbunătățească abilitățile și să se dezvolte printr-un program inovativ, internațional.

Mai mult, programul a fost conceput exclusiv pentru persoane cu un program de muncă încărcat, iar fiecare modul este predat într-un weekend prelungit (vineri, sâmbătă și duminică), o dată pe lună.

Abordarea holistică Executive MBA contribuie puternic la dezvoltarea personală a managerilor. Cei patru piloni ai acestei abordări sunt constituiți din proiecte și activități care contribuie la dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor managerilor și oamenilor de afaceri care trebuie să acționeze atât într-un mediu regional, cât și globalizat.

Abordarea holistică a programului include:

  • Dezvoltarea personală și profesională – îmbunătățirea abilităților de leadership și management ale studenților;
  • Cunoștințe aplicate cu o perspectivă globală – cursuri care îmbină atât teorie, cât și practică prin studii de caz relevante care îmbogățesc abilitățile analitice și decizionale ale studenților;
  • Expunerea și experiența internațională – peste 50 de lectori, provenind din peste 10 țări și universități, își aduc specializarea academică în clasă, precum și experiența lor managerială, pentru studenți din peste 25 de țări;
  • Oportunități de networking – întâlniri ale studenților actuali cu absolvenți în timpul seminariilor organizate de facultate și cooperarea cu studenții din alte regiuni.

Programul Executive MBA, prezent în 8 țări (Grecia, Serbia, România, Ucraina, Bulgaria, Armenia, Georgia și Azerbaijan), este disponibil în următoarele șase domenii de specialitate:

  • MBA în Management General
  • MBA în Marketing
  • MBA în Finanțe
  • MBA în Managementul Logistic
  • MBA în Managementul Serviciilor Medicale
  • MBA în Managementul Resurselor Umane

Programul de Executive MBA este predat de către o echipă de academicieni din industrie. Sunt specialiști din Marea Britanie, SUA, Canada și Grecia. După completarea cu succes a programului, absolvenții primesc titlul de Master în Managementul Afacerilor (MBA) direct de la Universitatea Sheffield, Marea Britanie. Programul este acreditat de AMBA și AACBS. Este de asemenea, acreditat de Chartered Management Institute (CMI), astfel încât absolvenții pot primi o calificare suplimentară, Diploma CMI nivel 7 (echivalentul unei diplome de master în UK) în Management Strategic și Leadership.

Vă puteți înscrie aici

Eveniment Facebook aici

Cursurile au loc în București din 2006 cu două grupe de câte 25 studenți. Programul Sheffied EMBA oferă servicii de coaching tuturor studenților.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday