Ludovic Orban a declarat după anunțarea rezultatelor votului pentru conducerea PNL, că luni demisia sa va fi pe masa premierului Cîțu. Orban s-a arătat nemulțumit de desfășurarea alegerilor și a mai precizat că parteneriatul cu Klaus Iohannis s-a încheiat. Anterior, Președintele și-a declarat susținerea pentru Florin Cîțu.

Stimați colegi, încep prin a le mulțumi celor 1.900 de colegi care mi-au oferit votul. Îl felicit pe Florin Cîțu. De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică idealul politicilor liberale.

Voi rămâne consecvent, pentru apărarea democrației, drepturilor și libertăților și voi continua să acționez ca și până acum alături ca și până acum.

Demisionez din funcția de Președinte al Camerei Deputaților, îi voi prezenta demisia Premierului Cîțu luni. Din acest moment, între mine și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat“.

Astăzi a avut loc Congresul PNL în urma căruia Prim-Ministrul României Florin Cîțu a fost ales și în funcția de președinte al partidului.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday