Partidul “Taking the Initiative”, din care Johnson face parte, susține că anterior atacului din cartierul londonez Southwark, aceasta primise numeroase amenințări cu moartea.

“Sasha a luptat mereu pentru oamenii de culoare și pentru nedreptățile care înconjoară comunitatea afro-americană, fiind atât membru al BLM cât și membru al Comitetului Executiv al partidului Taking the Initiative. Sasha este mama a trei copii și o voce puternică pentru oamenii noștri și pentru comunitatea noastră , a scris grupul pe pagina de Facebook. 

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al poliției a declarat că, deocamdată, nimic nu sugerează că ar fi fost un atac premeditat sau că femeia ar fi primit amenințări înainte de a fi împușcată. 

Johnson a devenit cunoscută după protestele BLM de anul trecut, când a fost una dintre principalele organizatoare ale marșurilor. Poliția metropolitană caută acum martori la incident, care se crede că a avut loc în vecinătatea unei case unde era organizată o petrecere la care a participat un număr mare de persoane. Până acum, nu a fost arestat niciun suspect.

Sursă: The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday