Liviu Dragnea a declarat luni că refuză să ia în calcul posibilitatea de a renunța la funcția de președinte PSD. Acesta susține despre contestarea sa în interiorul partidului că este ”moftul unora sau al altora sau face parte din temele impuse de Iohannis”.

A adăugat că ”funcția de președinte PSD nu se ia cu japca, se dă prin vot, nu poți s-o tranzacționezi”.

“Cu toți liderii PSD cu care am discutat ideea a fost să închidem aceste discuții despre contestarea mea pentru că avem aprobat un pachet de proiecte la CEX de care să ne ocupăm. O să discutăm în partid despre asta. La Giurgiu am văzut mesaj de unitate pentru partid. S-a discutat de multe ori în partid, tot timpul revine aceasta problemă care vine din afara partidului. Pe mine mă interesează foarte mult programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora sau temele impuse de Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la existența unei scrisori prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, fostul premier Mihai Tudose nu a infirmat existența acesteia, comparând-o cu Declarația de independență a SUA: „Vă mai spun o dată, că v-am spus ceva şi aţi interpretat-o… Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”.

De asemenea, Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a spus că scrisoarea există și că va fi făcută publică după ce va fi semnată de cel puțin jumătate plus unu din membrii CEX.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday