Liviu Dragnea a vorbit, în Parlament, despre absența de la ceremonia de învestire a lui Gabriel Vlase la șefia SIE, suspendarea președintelui Iohannis, dar și despre modificările aduse Codului Penal.

Cele mai importante declarații:

-(în legătură cu faptul că nu a mers la ceremonia de învestire a lui Gabriel Vlase în funcția de director al SIE)

Nu aveam de ce să merg acolo să răspund la invitația unui președinte care nu respectă Constituția, care blochează activitatea Parlamentului. Nu simțim o dorință de colaborare instituțională. Este un președinte care girează plângeri penale pentru înaltă trădare, care merge la discuții despre programul financiar multianual și nu discuta cu premierul și cu Parlamentul. Vlase trebuia sa depună jurământul în Parlament, nu acolo. Spunea despre dictatura majorității, majoritatea e pilonul esențial al democrației

– (referitor la suspendarea lui Iohannis)

Și domnul Tăriceanu a spus că este de acord și că trebuie să analizăm foarte serios în zilele astea și luni să luăm o decizie. Va fi o discuție în coaliție, o decizia care se va lua prin consens.

-(despre amendamentele la Codul Penal)

Amendamentele au fost depuse din martie, deci cu luni în urmă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday