Cele mai importante declarații:

-De un an și jumătate m-am săturat de aceste petarde aruncate de unii și de alții. Ce înseamnă cu dedicație pentru Liviu Dragnea? În ceea ce privește persoana mea, decizia luată acum un an și jumătate de către Klaus Iohannis și de către un grup restrâns de oameni cu influență și cu puteri  oculte în statul român a fost că, indiferet cum ar fi, eu să fiu anihilat.

-(în legătură cu legea off-shore) Discutăm de posibilitatea ca România să devină total independentă energetic, un statut la care puțini dintre noi visam.

-(despre declarația președintelui Iohannis, în legătură cu faptul că va contesta la CCR modificările la Codurile Penale) Nu mă surprinde, pentru că președintele Iohannis a folosit în mod abuziv toate instrumentele pentru a bloca legi. Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții și multe alte legi.

Întrebat fiind dacă va scăpa de cele două acuzații, Dragnea a răspuns că nu crede.

-Forma actuala a Codurilor Penale nu poate afecta cu absolut nimic cooperarea cu partenerii internaționali in ceea ce priveste infracționalitatea.

-Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție. Fiecare român să știe că poate avea încredere în justiție. Nu vorbiți de faptul că la Cotroceni avem un președinte care încalcă Constituția.

-Nu cred că voi scăpa de pedeapsă, dar vreau să știu că am lăsat în urmă o țară mai bună.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday