Liviu Dragnea a anunțat, după întrevederea cu premierul Irlandei, că referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau în prima duminică a lui octombrie.

„La începutul lunii septembrie, sigur o să discutăm în coaliție, cu colegii din Senat și din partid, dar cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanșarea referendumului pentru modificarea Constituției, în sensul dorit de cei 3 milioane de cetățeni care au semnat acea inițiativă.

Și referendumul poate fi organizat în ultima duminică din septembrie sau prima duminică din octombrie. Trebuie să avem o discuție și cu Guvernul și vom avea, în perioada următoare, pentru că oricum se va organiza referendumul și trebuie să prindem la rectificare bani în buget, pentru a putea organiza referendumul.

Deci, 30 septembrie sau prima duminică din octombrie. Nu e obligatoriu să fie duminică și nu e obligatoriu să fie doar o zi.”, a declarat Liviu Dragnea.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday