Pedeapsa șefului PSD se contopește pedeapsa din Dosarul Referendumul.

Alesu Floarea, fost director general al DGASPC Teleorman, a fost condamnată la 3 ani, 7 luni și 20 de zile de închisoare cu executareMilos Rodica, fost director adjunct la DGASPC, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Olguța Șefu, fost director adjunct la DGASPC, condamnată la 3 ani de închisoare pentru abuz și la 1 an pentru fals intelectual. Rămâne cu pedeapsa finală de 3 ani de închisoare cu suspendare. Marineci Ionel, fost șef serviciu DGASPC, condamnat pentru abuz la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Marica Valentina Mirela, fost șef serviciu DGASPC, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Gheorghe Nicușor, fost șef serviciu DGASPC, condamnat pentru fals intelectual la 3 luni închisoare. De asemenea, a fost condamnat pentru abuz la 1 an închisoare. Pedeapsa finală rămâne de 1 an de închisoare cu suspendare.

Stoica Anisa Niculina – una dintre angajatele DGASPC – condamnată pentru fals intelectual la 3 luni închisoare. De asemenea, condamnată pentru complicitate la abuz în serviciu la 1 an de închisoare. În final, pedeapsa e de 1 an de închisoare cu suspendare. Balaban Constantin Claudiu, fost șef serviciu DGASPC, condamnat pentru abuz la 3 ani de închisoare și pentru fals la 1 an de închisoare. În final pedeapsa rămâne de 3 ani de închisoare cu suspendare.

În cazul lui Prodana Bombonica (fosta soție a lui Liviu Dragnea) încetează procesul penal pentru abuz în serviciu și se aplică o amendă administrativă de 1000 de lei.

Sunt sentințe care nu sunt definitive, pentru că pot fi contestate fie de cei condamnați, fie chiar de procurorii DNA.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday