Liviu Dragnea a fost audiat, vineri seară, la Parchetul General, în legătură cu afirmațiile privind tentativa de lovitura de stat și finanțarea externă a protestelor. La ieșirea de la Parchet, Dragnea a fost așteptat de mai multe persoane care l-au huiduit.

„Am fost citat ca martor în legătură cu afirmația cu tentativa de stat. Am prezentat dovezile mele procurorilor. Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorului ca martor. Mi s-a pus în vedere că nu pot declara ceea ce am spus în fața procurorilor. Nu am primit informării nici de la SRI, nici de la Ministerul de Interne, de la nimeni. Jandarmeria a acționat legal.”

Întrebat dacă îi este teamă că va fi pus sub acuzare în acest dosar, Dragnea a spus că „nici vorbă”.

După audieri, Dragnea a fost întâmpinat de mai mulți protestări care l-au huiduiat și i-au strigat „cât de javră poți să fii, ca să furi de la copii” și „Dragnea infractorul, a gazat poporul”.

Reamintim că duminică seara, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, Dragnea a declarat că protestele din 10 august au fost finanțate și din extern, iar protestatarii bine organizați, încercându-se o lovitură de stat.

„Noi, pe 10 august, am avut suficiente elemente, sunt suficiente elemente ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanțate, se pare că și din extern. Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieși public. Eu am auzit că săptămâna viitoare o să iasă.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday