Klaus Iohannis a făcut câteva declarații, după întâlnirea cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditați la București. Printre altele, a spus că majoritatea parlamentară votează legi cu dedicație pentru Dragnea.

A mai declarat:

– în legătură cu desemnarea lui Vlase: Am analizat candidații posibili și la finalizare l-am invitat pe Vlase, i-am spus că analiza a condus la această oportunitate. A fost fix propunerea mea, n-am avut nicio discuție cu PSD pe această temă.

– despre votul privind Codul de Procedură Penală: Viteza ca viteza, am mai avut situații când s-a votat noaptea, nu vreau sa repet, rezultatul m-a întristat. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD încearcă să amputeze puterile președintelui, dar și puterile justiției. 

Majoritatea parlamentară votează legi cu dedicație pentru Dragnea. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD încearcă să amputeze nu doar puterile președintelui, ci și puterile Justiției. Este inadmisibilă abordarea, voi folosi prerogativele constituționale pentru a solicita o îmbunătățire

– despre o eventuală suspendare: Asta devine un fel de obsesie publică.

 

 

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday