Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, prin care își arată susținerea față de magistrați în lupta anticorupție și subliniază faptul că numai prin eliminarea acesteia România ar putea să se dezvolte.

„Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până când nu vom reuși să învingem acest flagel.

Susțin continuarea luptei anticorupție, pentru o Românie sănătoasă, și rămân alături tuturor magistraților care duc această bătălie cu mult curaj, zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră. Un „nu” hotărât corupției trebuie să devină, dintr-un slogan, un mod de a fi.”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday