Update: Întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump nu a mai avut loc, deoarece președintele Statelor Unite și-a anulat toate întâlnirile programate astăzi, fără a preciza motivele pentru care a făcut acest lucru.

Cei mai probabil, cei doi președinți ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic româno-american și întărirea prezenței NATO în flancul estic.

Știrea inițială:

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la summitul NATO de la Bruxelles, va avea o întâlnire bilaterală, de la ora 11.00, cu preşedintele SUA, Donald Trump. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială.

Administrația mai transmite că de la ora 09:45, Iohannis a Participat la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Şefi de Stat şi de Guvern, cu Georgia şi Ucraina.

De la ora 11.30, preşedintele va lua parte la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Şefi de Stat şi de Guvern cu parteneri operaţionali „Resolute Support” şi posibili parteneri operaţionali, iar la finalul summitului va susţine o declaraţie de presă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday