Președintele Iohannis anunță într-o postare pe Facebook că nu va participa la nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă. Spune că “Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

Mesajul lui Klaus Iohannis: 

“Dragi români,
Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine.

Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori.

Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”

Reamintim că Universitatea din București și Europa FM i-a invitat public pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere electorală, vineri (22 noiembrie), de la ora 19:00, cu două zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Și sindicaliștii din Educație i-au provocat pe cei doi candidați la o dezbatere pe teme precum educație, sănătate, justiție, infrastructură și politică externă.

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis spunea luni că o confruntare între actualul președinte și Viorica Dăncilă „nu își are rostul pentru că, din punctul de vedere al echipei de campanie, nu aduce nimic în plus“.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday