Astăzi s-a judecat ultimul termen al apelului formulat de fostul ministru la decizia din 19 aprilie a unui tribunal din Bulgaria. Curtea de Apel Sofia a stabilit ca Elena Udrea să fie extrădată în România. Pe toată durata analizării cererii de extrădare, ea s-a aflat în custodia autorităților.

La ieșirea din sala de judecată, Elena Udrea a declarat: ”S-au făcut presiuni uriașe pentru această decizie 100%. Se pare că nu există justiție pentru mine sau cel puțin nu în România și Bulgaria. Nu am un mesaj în acest moment pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor”.

Fost ministru al Turismului, Elena Udrea a fost condamnată definitiv pe 7 aprilie la șase ani de închisoare cu executare. Întrucât nu a fost găsită la reședință și nici nu s-a predat voluntar, a fost dată în urmărire generală. După câteva ore, a fost prinsă încercând să treacă granița din Bulgaria în Grecia.

Sursa foto: Inquam/Octav Ganea

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday