Autoritățile din Italia anunță încă 818 de decese din cauza coronavirusului, față de 756 raportate ieri. Numărul infectărilor a crescut cu 4.050, până la un total de 101.739.

Sâmbătă numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a depășit 10 mii, când au fost raportate 889 de decese, în scădere față de 969 raportate vineri.  Numărul cazurilor noi a crescut cu 5974, până la 92.472 în total. 

Șeful Institutului de Sănătate a avertizat zilele trecute că perioada de vârf a epidemiei de coronavirus nu a fost atinsă, iar o prelungire a izolării este inevitabilă. „Atunci când va începe refluxul, viteza acestuia va depinde de comportamentul nostru”, a declarat acesta potrivit News.ro. 

Printre cei care și-au pierdut viața în Peninsulă, se numără și opt cetățeni români, conform Ministerul Afacerilor Externe. Alți 52 de români au fost confirmați cu coronavirus.

Germania a anunțat că primește și tratează pacienți cu coronavirus din Franța și din Italia. Opt persoane infectate cu coronavirus au fost transferate până acum la spitale din Germania.

Amintim că astăzi Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Spania l-a depășit pe cel din China. Autoritățile de la Madrid au raportat 85.195 de cazuri, față de 81.470 cât a înregistrat China de la începutul pandemiei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday