Bilanțul deceselor în Italia din cauza coronavirusului crește. Astăzi autoritățile au anunțat că au decedat 349 de persoane și s-au înregistrat 3233 de noi îmbolnăviri. Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 2158. Până în prezent în Italia s-au vindecat 2,749 de persoane.

La nivel mondial, peste 179 de mii de persoane au fost infectate și peste șapte mii au murit din cauza coronavirsului. Potrivit aceleiași statistici, peste 78.000 s-au vindecat.

Și Spania a înregistrat astăzi o creștere a cazurilor. Potrivit News.ro, numărul cazurilor de infecție cu coronavirus a crescut în Spania cu aproape 1000 față de duminică, iar numărul morților a crescut la 279.

Amintim că numărul persoanelor infectate COVID-19 a crescut duminică în Marea Britanie cu 232, iar 14 persoane au murit. În total, în Regatul Unit au fost înregistrate 1372 de cazuri și 35 decese. Guvernul de la Londra a decis să amâne cu un an alegerile locale programate pentru 7 mai.

A treia cea mai afectată țară din Europa este Franța. În Hexagon au fost înregistrate până duminică aproape 4500 de cazuri și 91 de decese. Președintele Emmanuel Macron a făcut apel la „mobilizare generală în plan economic” în fața pandemiei. Germania este a patra cea mai afectată țară europeană.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday