Crește numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului, în Italia. Autoritățile de la Roma au anunțat astăzi că 345 de persoane au decedat din cauza virusului, iar 3526 de persoane au fost depistate pozitiv cu infecție. Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la un total de 2503. Până în prezent în Italia s-au vindecat 2941 de persoane.

La nivel mondial, peste 194 de mii de persoane au fost infectate și aproape 7800 au murit din cauza coronavirsului. Potrivit aceleiași statistici, peste 81 de mii s-au vindecat.

Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 în Spania a depășit zece mii, iar cel al deceselor cauzate a ajuns la 491, potrivit Ziare.com.

Cazurile confirmate de coronavirus din Marea Britanie au crescut cu 26% la 1.950 în ultimele 24 de ore, scrie Reuters. Țara a raportat primul caz de coronavirus confirmat la 31 ianuarie, iar până în prezent au fost înregistrate 55 de decese.

A treia cea mai afectată țară din Europa este Franța. Președintele Macron a anunțat, în cadrul unei conferințe susținute luni, intrarea în vigoare a unor noi restricții de circulație pe străzi. Totodată, timp de două săptămâni, cetățenilor le-a fost interzis să iasă din case dacă nu au un motiv întemeiat. Mesajul central al conferinței președintelui a fost: „Suntem în război! Un război pentru sănătate, dar în mod cert un răboi!” Și în Franța, al doilea tur al alegerilor locale a fost amânat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday