Statele Unite au depășit Italia și sunt acum națiunea cu cel mai mare număr al deceselor provocate de coronavirus. Număr record de decese înregistrate și în Marea Britanie.

În SUA sunt acum peste 20 de mii de decese, provocate de coronavirus, cu peste trei mii de decese raportate numai sâmbătă. Numărul cazurilor confirmate în SUA a ajuns la 533,088, o treime din totalul mondial.
Italia a raportat sâmbătă 610 noi decese și  aproape 4.700 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Numărul total al cazurilor urcă la peste 152 de mii, cel al deceselor la 19.468 , iar cel al persoanelor vindecate la 32.500.

Marea Britanie a înregistrat 917 decese cauzate de coronavirus, ceea ce a dus numărul total de decese la aproape zece mii.

Sunt 694 de români din străinătate confirmați cu coronavirus, cei mai mulți în Italia(420) și Spania(196). 43 de cetățeni ai României au decedat pe teritoriul altor state dintre care 13 în Italia.

Autoritățile din Spania au raportat 510 decese cauzate de coronavirus, cel mai mic număr din ultimele trei săptămâni. Numărul cazurilor noi și al morților este în scădere pentru a treia zi consecutiv.

La nivel mondial numărul cazurilor confirmate cu coronavirus a trecut de 1,7 milioane de persoane, iar cel al deceselor de 105 mii.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday