”Vaccinurile pe care le avem, nimeni nu știe cât durează efectul lor. Trebuie să ne pregătim pentru cel mai prost scenariu. Cel mai grav scenariu este că trebuie să ne vaccinăm la fiecare jumătate de an”, a spus Benjamin Netanyahu

El a precizat că ar fi necesare până la 36 de milioane de doze în anul următor, dacă toți cei 9 milioane de israelieni ar trebui să facă două doze la fiecare șase luni.

”Întreaga lume va concura pentru aceste vaccinuri. Sunt din nou hotărât să aduc Israelul în fruntea listei”, a precizat premierul israelian.

Până acum peste jumătate din populație a primit cel puțin o doză de vaccin Pfizer și aproximativ 3,4 milioane au primit și rapelul.

Duminică, Israelul a aprobat un plan prin care va oferi vaccinuri palestinienilor cu permise de muncă israeliene. Palestinienii au primit relativ puține doze până în prezent și sunt cu mult în urma Israelului.

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday