Potrivit listei publicate de Institutul Național de Sănătate Publică și aprobată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, se va impune carantina la domiciliu pentru 14 zile în cazul persoanelor care intră în România din următoarelor țări: Andorra, Israel, Muntenegru, Cehia, Polinezia Franceză, Guam, Argentina, Belgia, Bahrain, Olanda, Bahamas, Aruba, Gibraltar, Spania, Costa Rica, Franţa, Republica Moldova, Marea Britanie, Islanda, Puerto Rico, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Armenia, Liban, Capul Verde, Panama, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Columbia, Kuweit, Brazilia, Malta și Oman. 

Comparativ cu lista publicată de INSP pe 6 octombrie, care conținea 49 de țări, acum se regăsesc doar 32 de state considerate cu risc ridicat de infectare cu coronavirus. Printre țările pentru care nu se mai impune carantină la sosirea pe teritoriul României se numără Luxemburg, Danemarca, Austria și Ungaria.

Sursă: comunicat oficial

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday