Update: Meteorologii au actualizat avertizarea pentru București în Cod Portocaliu. Astfel, vor fi semnalate averse torențiale care vor acumula local 20-25 l/mp, izolat 30-35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni mici și medii.

Inițial, Capitala a fost sub Cod Galben de furtună, iar în estul orașului a fost semnalată grindină de dimensiuni medii, mai ales în Sectorul 3/zona Titan.

Știrea inițială:

Meteorologii au emis o avertizare tip Nowcasting de Cod Portocaliu de vijelii pentru localitățile Voluntari, Gruiu, Afumați, Moara Vlăsiei, Snagov, Găneasa, Ștefăneștii de Jos, Dascălu, valabilă până la ora 15:30.

Se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70-90 km/h, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torențiale care vor acumula 20-25 l/mp.

În jumătatea de est a Bucureștiului, până la ora 16 se vor semnala averse ce vor acumula 10-20 l/mp, izolat 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday