UPDATE: Departamentul pentru Situații de Urgență anunță că un total de cinci persoane au fost transportate la spital, două dintre ele la Spitalul Elias, iar trei la Floreasca în București.

Salvatorii arată că șase autoturisme au fost implicate, cu 11 persoane aflate în ele.

Știrea inițială: Ilfov. Accident între cinci mașini pe DN1, la Balotești. Dintre cele 11 persoane implicate, patru au nevoie de îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, la kilometrul 18 + 200 de metri, în zona localității Balotești, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 5 autovehicule, pe sensul de mers către Ploiești. În urma impactului au rezultat 4 victime, fiind solicitat și un elicopter SMURD, care a aterizat la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulația rutieră a fost restricționată pe banda 2 a ambelor sensuri de mers, s-a desfășurat doar pe prima bandă a celor 2 direcții, valorile de trafic fiind ridicate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

DSU a transmis că două persoane au fost extrase de echipele de descarcerare pană în acest moment, iar toate persoanele implicate în accident sunt în stare de conștiență.

La fața locului acționează două autospeciale de stingere, două echipe de descarcerare, patru ambulanțe SMURD, patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță București – Ilfov și un elicopter SMURD.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday