Studenții din Iași au protestat în această dimineață împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, suspendat din funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

„Mi-e rușine cu rectorul Toader” este mesajul care apare pe bannerul afișat pe camionul care traversează orașul, în drum spre Universitate.

Studenții spun că nu sunt de acord ca Toader să susțină în continuare cursuri pentru aceștia: „este de neacceptat pentru orice om care susține și respectă legea”.

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au protestat de-a lungul timpului de mai multe ori împotriva ministrului Toader. În ianuarie, zeci de absolvenți ai universității au cerut demisia lui Tudorel Toader din funcția de rector.

Ultimul protest al studenților din Iași împotriva lui Toader a avut loc în 14 martie, când zeci de profesori și studenți de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” au protestat pe scările universității, solicitând abrogarea Ordonanței 7.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday