Sute de persoane protestează la Iași, în fața Teatrului Luceafărul, în timpul unui miting PSD prin care va fi validată conducerea filialei județene. La eveniment participă Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri.

Update: Liviu Dragnea a ajuns la Teatrul Luceafărul, acolo unde au loc alegerile organizației județene a partidului. Peste o mie de membri și simpatizanți PSD participă la eveniment. Video cu momentul sosirii liderului PSD.

Conform Ziarul de Iași, mai mulţi reprezentanţi ai organizaţiilor civice care militează pentru autostrăzi în regiunea Moldovei au vrut prindă un banner de un gard împrejmuitor, dar nu au fost lăsați de jandarmi. 

Oamenii strigă lozinci anti-PSD și au afișe pe care sunt scrise mesaje împotriva partidului și a lui Liviu Dragnea, precum “La pușcărie”, “Nu amnistie, nu grațiere”, “Țara n-a votat hoția”, “Bine ai venit nimicule”.

“Mâine, 20 aprilie, Liviu Dragnea își continuă turneul de superstar cu un popas la Iași, pentru a mai face o baie de mulțime, după cum ne-a obișnuit.

El se bazează pe atitudinea „ospitalieră” a oamenilor din Moldova, unde PSD a obținut scoruri peste media națională.

Județele „roșii” ale Moldovei sunt, în același timp, cele mai sărace și subdezvoltate județe ale țării. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostradă care să o lege de restul țării. Mult-promisul spital regional nu există nici măcar pe hârtie, școlile sunt focare de hepatită (Bacău), iar copiii mor înecați în haznale.

Dragnea și PSD nu mai pot convinge pe nimeni cu minciunile și promisiunile lor. Creșterile salariale sunt anulate de inflație (cea mai mare din Europa), iar pensiile mărite acum artificial, cu împrumuturi mari, vor fi plătite de generațiile viitoare.

Vino să îi spunem că vremea lui a trecut!”, se arată în evenimentul creat pe Facebook pentru mobilizarea oamenilor la protest. 

Știre în curs de actualizare

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday