Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe DN 28 (DE 583) Iași – Târgu Frumos, în zona localității Lețcani, județul Iași, s-a produs o coliziune între un autotren și un autobuz, acesta din urmă răsturnându-se peste un autoturism 8+1 persoane.  Din primele date, în urma impactului, 6 persoane din autoturism au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, fiind deviat pe rute ocolitoare.

VIDEO, Ziarul de Iași

De asemenea,  traficul se desfășoară dirijat, alternativ pe un fir, pe DN1 Făgăraș-Sibiu, la kilometrul 247, în apropierea localității Sâmbăta de Jos, județul Brașov, după ce un autotren (încărcat cu butelii pentru aragaz goale) s-a răsturnat în afara părții carosabile și a rupt un cablu de electricitate. Nu sunt persoane rănite, nici scurgeri de carburant.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday