Autoritățile confirmă decesul unui medic de 70 de ani din Hunedoara, care lucra în colaborare la secția de Medicină Internă la Spitalul Municipal Brad. Informația a fost anunțată inițial de primarul din Brad. Este al treilea medic decedat din cauza coronavirusului.

“Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, dupa o lunga suferinta la sectia ATI de la un spital clujean, a pierdut in seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necrutatorul COVID-19.

A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!”, a scris primarul din localitatea Brad pe Facebook.

Al doilea medic decedat de coronavirus a fost confirmat ieri de autorități. Este vorba despre un medic din Botoșani, cu specialitatea medicină internă. Avea 68 ani și luase contact cu un caz confirmat în 23 martie.

Reamintim, de asemenea, că în urmă cu șase zile autoritățile au confirmat primul deces al unui medic din cauza coronavirusului. Este vorba despre un medic de 62 de ani, cu specialitatea medicină internă, care profesa la Spitalul Județean de Urgență din Constanța.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday