Cele 25 de localități, în care rata de infectare cu coronavirus a depășit indicele de 3 cazuri la mia de locuitori sunt: Balomir, Bretea Streiului, Buceș, Castrau, Chimindia, Cigmau, Cimpa, Farcadin, Fornadia, Hărău, Ilia, Livadia, Mihăiești, Mintia, Nalatvad, Nadastia de Jos, Ohaba, Păuliș, Rișculița, Săulești, Simeria Veche, Taratel, Vălișoara, Zavoi. 

Purtarea măștii se impune și la 50 de metri de unitățile de învățământ.

În localitățile unde rata nu depășește 1,5 cazuri la mia de locuitori, localurile, cinematografele și sălile de jocuri funcționează la 50% din capacitate, iar în localitățile unde indicele este între 1,5 și 3, la 30% din capacitate.

În majoritatea orașelor și municipiilor, rata incidenței este în continuare mai mică de 1,5 cazuri la mia de locuitori. La fel și în localitățile Aurel Vlaicu, Băcia, Baia de Criș, Boșorod, Clopotiva, Dobra, Luncoiu de Jos, Pui, Râu de Mori, Sântămăria-Orlea, Vețel.

Localitățile cu o rată între 1,5 și 3 sunt Hunedoara, Brad, Petrila, Simeria, Bănița, Bucureșci, Câmpu lui Neag, Cristur, Galați, Jieț, Leșnic, Mesteacăn, Paclisa, Romos, Santuhalm, Șoimuș, Tebea, Teliucu Inferior, Valea de Brazi, Varmaga.

Sursa: comunicat prefectură

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday