Grupul de Comunicare strategică anunță o nouă platformă online cu informații despre epidemia de coronavirus din România. DateLaZi (datelazi.ro) prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorități.

Comunicatul autorităților:

“Astăzi, 25 martie, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.”

Reamintim, la ora scrierii acestei știri, numărul total de infecții cu coronavirus a ajuns la 906, dintre care 17 persoane au decedat, iar 86 s-au vindecat.

Un nou bilanț oficial este publicat de autorități în fiecare zi la ora 13.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday