Grupul de Comunicare strategică anunță o nouă platformă online cu informații despre epidemia de coronavirus din România. DateLaZi (datelazi.ro) prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorități.

Comunicatul autorităților:

“Astăzi, 25 martie, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.”

Reamintim, la ora scrierii acestei știri, numărul total de infecții cu coronavirus a ajuns la 906, dintre care 17 persoane au decedat, iar 86 s-au vindecat.

Un nou bilanț oficial este publicat de autorități în fiecare zi la ora 13.