Premierul Florin Cîțu a anunțat că în ședința de guvern de azi a aprobat documentele necesare construirii unui spital la Sinaia. ”Dorința era de mult timp, dar până azi nu am găsit și voința politică și finanțarea necesară”, a precizat Cîțu. 

Potrivit premierului, investiția se va ridica la 121 de milioane de lei, din care 10,3 milioane de lei va fi partea de cofinanțare susținută de Primăria Sinaia. Spitalul va avea șase secții dotate cu 138 de paturi, iar durata de realizare va fi de 60 de luni. 

De asemenea, șeful guvernului a anunțat încă un proiect de investiții, respectiv construirea unui cămin studențesc pentru Universitatea Politehnică București. Investiția se ridică la 120 de milioane de lei, din care 116,2 milioane de lei vor fi suportate din bugetul Ministerului Dezvoltării, iar restul de către Universitatea Politehnică. Termenul de execuție este de 12 luni.  

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday