Guvernul a adoptat, în ședința de astăzi, Ordonanța de Urgență privind reducerea prețului carburanților în benzinării. Aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial în această seară și va intra în vigoare mâine.

Azi s-a aprobat OUG de reducere cu 50 de bani a prețului la carburanți. 25 de bani sunt suportați de stat și 25 de bani va fi o reducere comercială, aplicată voluntar de lanțurile de benzinării. Ea intră în vigoare în această noapte. Mă aștept să vedem companii care aplică această prevedere. Să le lăsăm un termen scurt pentru ca sistemele fiscale să reflecte aceste schimbări”, a anunțat ministrul Economiei.

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Dan Cărbunaru, a subliniat: ”În situația în care vor exista creștere nejustificate în perioada de aplicare a ordonanței, acestea vor fi încadrate la categoria de acțiuni speculative și vor fi sancționate potrivit ordonanței de urgență date în acest sens”.

Proiect Oug Preturi Benzina Motorina Carburanti 50 Bani Etransport

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday