Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că pe raza localității Breaza (DN 1) a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme. Opt persoane sunt rănite, dintre care trei fiind încarcerate ( 2 în stop cardio-respirator).

Update: ISU anunță două persoane au decedat și șase au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului intervin 26 subofițeri cu 3 autospeciale de descarcerare, o mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Prahova – accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme, în localitatea Brează ( DN1)

Din primele informații, ar fi vorba despre 8 persoane implicate, 3 dintre acestea fiind încarcerate ( 2 în stop cardio-respirator)

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la fața locului acționează 26 subofițeri cu 3 autospeciale de descărcărare, o mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday