Inspectoratul General pentru situații de Urgență anunță că în autocar erau 72 de pasageri. A fost activat Planul Roșu de Internveție, iar la fața locului s-au deplasat două mașini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o descarcerare, șapte ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

UPDATE: ,,La acest moment, toți ocupanții au fost evacuați. 32 de victime au fost transportate la spitalele din Ilia, Deva, Orăștie și Hunedoara.  O altă persoană a fost declarată decedată de către medicii prezenți la fața locului. Celelalte persoane care nu necesită îngrijiri medicale vor fi transportate, cu două autocare, la două pensiuni din localitatea Ilia”, informează IGSU.

De asemenea, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean autocarul avea direcția Arad-Deva și se pare că venea din Spania. Nu există informații despre cauzele producerii accidentului.

,,Întrucât mai multe persoane ar fi rănite, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. Pentru evaluarea persoanelor, la locul intervenției a fost amplasat un punct medical avansat. Misunea este în dinamică”, transmit autoritățile.

foto IGSU

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday